Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Φυσικά και ονειρεύομαι ( βασισμένο στην ποίηση της Κικής Δημουλά)

Σε πείσμα των καιρών και της καταθλιπτικής επίδρασης της "κρίσης", ακροβατώντας πάνω σε τεντωμένο σκοινί, στην προσπάθεια να ισορροπήσω ανάμεσα στις προσωπικές μου αγωνίες και τις ανάγκες μου και κυρίως να μην πέσω στο απέραντο κενό της ματαιότητας που τράβαγε το βλέμμα και την σκέψη μου σαν μαγνήτης ζητώντας να με ρουφήξει στον πάτο του, άκουσα μια φωνή να μου λέει " Μη κοιτάς κάτω. Κοίτα ψηλά! Άνω θρώσκε !!!
Και επειδή ήταν η ίδια φωνή που με οδήγησε στο θέατρο πήρα τον δρόμο της δημιουργίας και είμαι τυχερός που συνάντησα ενδιαφέροντες και αξιαγάπητους συνοδοιπόρους ( Maria Kamenou, Efi Kabadai, Τζωρτζίνα Κώνστα, Pella Makrodimitri, Mara Motaki, Kathrine Tsouri ) και δυο υπέροχες και αξιοσέβαστες Οικοδέσποινες να μας περιμένουν στο τέρμα του δρόμου για να μας καλοδεχτούν στο καταφύγιο της ποίησης.
Όλους εσάς που σας γνωρίζω κι έχουμε κάνει κουβέντες και έχουμε ανταλλάξει απόψεις και εχούμε κάνει ατέλειωτες συζητήσεις σε σπίτια, σε σχολειά, σε δουλειές, σε ανεργίες, σε αυλές, σε ταράτσες, σε βεράντες, σε παραλίες, σε χαρές, σε λύπες, μυστικά ή δημόσια, συμφωνώντας ή διαφωνώντας, που μοιραστήκαμε ίδιες αγωνίες για την κρίση, την σχέση μας, τον έρωτα, την τέχνη, τις αναμνήσεις μας, την ύπαρξη μας και την ανυπαρξία της, την ζωή. Και τον θάνατο...Σας περιμένω για την ευκαιρία μιας επανάληψης!!!!Και όσους δεν σας γνωρίζω θα χαρώ να με γνωρίσετε μέσα από αυτήν την προσπάθεια!
Όλους σας σάς περιμένω να ονειρευτούμε!!!!
http://www.facebook.com/events/172457559584775/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...